latinica  ћирилица
11/04/2024 |  11:34 | Аутор: РТРС

Кошарка у колицима БиХ: ККИ Врбас наставља шампионску трку

Послије освајања Купа Републике Српске на завршном турниру у Бијељини, играче ККИ Врбас очекује наставак борбе за титулу у Премијер лиги БиХ. Већ у недјељу, 14. априла чека их мегдан са Уна Саном из Бихаћа која зна задати доста главобоље Бањалучанима.
Кошаркашки клуб инвалида - Фото: Уступљена фотографија
Кошаркашки клуб инвалидаФото: Уступљена фотографија

- Нисмо имали времена за славље након што смо поново освојили пехар у Купу Републике Српске. Разлог је наредна првенствена утакмица која екипу очекује у дуелу са ривалом из Бихаћа. У досадашњем дијелу сезоне имамо максималан учинак, и искрено се надам да ће тако бити и послије недјељног сусрета у којем смо ми домаћини - рекао је Маринко Умичевић, предсједник Кошаркашког клуба инвалида Врбас.

Владо Шврака је, осим трофеја у Купу Српске, добио признање за најбољег стријелца.

И на овај начин је потврдио да се налази у доброј форми и све то мораће доказати у наредном сусрету.

- Сигурно је да смо фаворити у овом мечу и сви вјерујемо да ћемо то оправдати и да ћемо остварити нову побједу. Желимо да и ову такмичарску сезону окончамо без пораза и са још једним шампионским насловом како бисмо наставили са доминацијом на овим просторима - рекао је Шврака.

Недјељна утакмица Премијер лиге БиХ у кошарци у колицима између ККИ Врбас и КИК Уна Сана игра се у дворани "Борик" са почетком од 11 часова.