latinica  ћирилица
19/04/2024 |  07:05 ⇒ 07:11 | Аутор: sputniknews.com

Леброн проговорио о сусрету са Јокићем: "Биће тешко – имају МВП играча"

Први противници Николе Јокића и Денвер Нагетса у плеј-офу биће Лос Анђелес Лејкерси, а Леброн Џејмс, прва звијезда тог тима, свјестан је да ће му бити тешко да се избори са српским асом.
Никола Јокић и ЛеБрон Џејмс (Фото: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT) -
Никола Јокић и ЛеБрон Џејмс (Фото: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT)

Прошле сезоне Денвер је Лејкерсе побиједио у финалу и због тога Леброн зна да сада морају озбиљно да се припреме, поготово због тога што нису лако стигли до плеј-офа.

- Они су браниоци титуле, разумемо колико је ће бити тежак дуел против њих. Биће то тешка серија за нас, а ми ћемо да покушамо да отежамо њима. Добили смо прилику да одморимо, а онда се вратимо у причу и спремимо се за ову серију првог кола која ће бити изуезно тешка - рекао је Леброн.

Иако је Јокић титулу МВП-а последњи пут носио прије двије године, за Леброна је он и даље најбољи.

- Већ годинама су веома јаки на домаћем терену. Имају МВП играча у тиму, имају неког ко рјешава утакмице, невјероватно доброг тренера, играче високог нивоа. Морамо да играмо кошарку без грешке. Ако ми будемо одиграли најбоље, а исто и они. Биће то утакмица на два или три посједа - закључио је Џејмс.

Оно што није истицао, а такође вјероватно добро зна јесте да Лос Анђелес Лејкерси на побједу против Денвер Нагетса чекају још од децембра 2022. године.