latinica  ћирилица
22/04/2024 |  12:03 | Аутор: РТРС

Хапшење због напада на особу у тржном центру и наношења повреда

Лице из Бањалуке чији су иницијали Б.С. ухапшено је због напада и наношења повреда другом лицу у гаражи тржног центра, саопштено је из Полицијске управе.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

Напад на једно лице које је том приликом повријеђено пријављен је полицији 18. априла у 21.20 часова. Повријеђеном је помоћ указана у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Ухапшено лице сумњичи се за кривично дјело тјелесна повреда, а након документовања предмета против њега ће Окружном јавном тужилаштву Бањалука бити достављен извјештај о почињеном кривином дјелу.

Припадници Полицијске управе Бањалука су током викенда ухапсили лица С.Б. и А.Ч. из Бањалуке, те Д.М. из Градишке, након што је код њих пронађена дрога.

Ухапшени су и возачи М.Г. и А.Н. из Бањалуке, те С.К. из Лакташа, јер су приликом контроле одбили да се подвргну испитивању на присуство дрога.

О свему су обавијештене дежурне судије Одјељења за прекршаје надлежних судова.

Припадници Полицијске станице Котор Варош ухапсили су лице М.Ј. из Бањалуке и лице Ј.Б.
из Котор Вароши због нарушавања јавног реда и мира у једном которварошком угоститељском објекту.

Лице М.Ј. је око 15.45 часова нарушило јавни ред и мир виком и галамом, а потом се оглушило о наређење полицијских службеника, док је Ј.Б. ометао поступање полицијских службеника и упућивао пријетње.

Код оба лица утврђено је да су била под дејством алкохола.

О свему је обавијештен дежурни судија Одјељења за прекршаје Основног суда у Котор Варошу.