latinica  ћирилица
Да растемо заједно
Емисија о родитељству
Да растемо заједно
09:05
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Да растемо заједно

На  таласима Радија Републике Српске недјељом од 9 часова и 5 минута,  можете пратити емисију о родитељству "Да растемо заједно". У емисији  се бавимо темама о којима сви родитељи размишљају и разговарају, а које се тичу доброг приступа у подизању и васпитању дјеце.
Од самог доласка бебе на свијет, важно је успостављање доброг односа између родитеља и дјетета и зато ћемо у емисији "Да растемо заједно" тражити најбоља рјешења и мишљења стручњака о успостављању таквог односа. Говорићемо и о начинима праћења правилног раста и развоја дјетета, психо-социјалним аспектима одрастања, али и о ситним малим стварима које живот и дјетета и родитеља чине љепшим. Истраживаћемо шта дјеца највише воле да раде, које су њихове потребе и како родитељи треба да се поставе у појединим ситуацијама.
Емисију припрема и води Нада Колак.


 

Редакција: Дневни програм

11:00 | недјеља, 05. Мај
На празник Васкрснуће Христово говоримо о о значају вјере у породици
Данашњи велики празник, није само богата трпеза и шарена јаја, ово је дан који има веома дубоку симболику, али многи родитељи о томе не говоре са својом дјецом.Како да их научимо и шта ми треба да чинимо у складу са вјером да од нас дјеца науче. Како треба породица да дочекује велике Хришћанске празнике. О значају вјере у породици и васпитању дјеце говори Протонамјесник др Зоран Пајкановић